Sandra Huls-Nooij

Sandra Huls-Nooij 44 jaar, ik ben getrouwd en moeder van drie schoolgaande kinderen. Als gezin hebben wij onze plek helemaal gevonden in het mooie Egmond aan Zee, waar wij dankbaar gebruik maken van zee, strand, duinen en bossen.

In mijn werkzame leven heb ik de verschuiving gemaakt van Bèta Programmeur/functioneel beheerder naar de gevoelskant, de menselijke kant. Tijdens mijn eigen pad ben ik tot inzicht gekomen dat de ‘factor’ mens cruciaal is. Binnen bedrijven kan vanuit doelstellingen worden gehandeld, waarbij leiderschap in de breedste zin een thema is. Of het nu om een organisatie gaat of een individu, het komt vaak neer om de durf te hebben om sturing te geven aan je eigen leven en datgene onder ogen te komen wat je belemmert/weerhoudt van een ‘fantastisch’ leven. Daar waar gedurende mijn eigen pad mijn interesse is gewekt in transities, is de energietransitie een klasse apart. Of het nu gaat om politieke ambities of individuele idealen om te verduurzamen. De beweging is groot, wat vraagt om focus, consensus en verbinding. ‘Ik loop in de kopgroep mee’. 

Door middel van bedrijfsopstellingen, groeps- of individuele coachsessies en het inzichtelijk hebben van persoonlijkheidstypes wordt de ‘zachte’ menselijk kant achter de techniek belicht. Met deze aanpak kan er meetbare waarde worden toegevoegd aan een resultaatgerichte bedrijfsvisie met een menselijke maat.  

T: 078-2000 307 E: sandra@1406.nl www.1406.nl