Ramon Huls

Ramon Huls 44 jaar, getrouwd en vader van drie kinderen. Als gezin hebben wij onze plek gevonden in Egmond aan Zee, waar wij dankbaar gebruik maken van het strand, bossen en Noord-Hollandse duinen. De omgeving leent zich voor sportieve activiteiten, zoals hardlopen en mountainbiken, maar zeker ook voor ontspanning. Opzoek naar de balans in het leven, vind ik mijn ontspanning na een werkdag in sportieve prestaties, zoals: Obstacle runs, halve en hele marathons en recentelijk de halve West Coast Challenge (NL).

Ik handel vanuit het individu om inzicht te verkrijgen in de groepsdynamiek en stuur coachend. Binnen de energiemarkt waar het sleutelwoord ‘transitie’ is, draag ik bij om de transitie van ‘binnen’ naar ‘buiten’ te brengen. Zo bouw ik binnen mijn invloedssfeer mee aan een mooiere duurzame wereld.

Sinds 2007 werkzaam binnen de energiesector, waar vaardigheden, ambities en persoonlijke idealen zijn samengekomen. Vanuit een technocratisch omgeving waar veelal vanuit inhoud (tactische) plannen worden gemaakt heb ik mij kunnen ontwikkelen tot een verbinder of intermediair die vanuit operationeel en tactisch niveau in teamverband een bijdrage levert aan de strategische doelen.