1406

Engie Energy Solutions Manager Assetmanagement a.i.

Manager Assetmanagement a.i.

Engie Energy Solutions is reeds 10 jaar een vaste speler op de markt van de exploitatie van warmte- en koude opslagsystemen (WKO). Deze systemen zijn eigendom van Engie. Het besturen op afstand, de technische en administratieve frontoffice, business intelligence en het klantcontact wordt allemaal in eigen beheer gedaan. Door een tijdelijk tekort aan capaciteit op de afdeling assetmanagement kwam het verzoek bij 1406 terecht voor een oplossing.

Aanpak

De initiele opdracht was het ondersteunen van de manager assetmanagement en deze ook vervangen tijdens een periode van geplande afwezigheid. Door de jarenlange ervaring van Gert van den Berg binnen grote organisaties was goed inzicht in de behoefte van Engie snel gemaakt. Dit biedt ruimte voor onze consultants om naast het uitvoeren van de opdracht , ook praktisch mee te denken over mogelijkheden voor optimalisatie van de bedrijfsvoering.

Resultaat

Door onze aanpak is de periode van vervanging goed verlopen en konden de medewerkers de focus houden op het werk, namelijk de betrouwbare bedrijfsvoering van alle assets.

Meer van onze projecten