1406

Energie voor Elkaar Chief Operating Officer a.i.​

Chief Operating Officer a.i.

Energie voor elkaar is een ambitieus samenwerkingsverband tussen verschillende energiebedrijven op meerde locaties in Nederland. Als pionier op het vlak van slimme groene warmtenetten zijn zij koploper in de versnelling van de energietransitie. Ramon Huls vervult namens 1406 tijdelijk de nieuwe rol van COO. Zijn primaire doelstelling is  ervoor zorgen dat alle activiteiten tijdens de versnelling op elkaar afgestemd blijven en de eindklanten het comfort kunnen blijven ervaren dat ze verwachten.

Scope

De primaire doelstelling van de opdracht is het voorkomen en oplossen van knelpunten tussen afdelingen, partners en eindklanten die kunnen ontstaan doordat de ontwikkelingen zich te snel opvolgen.

Resultaat

Zoals bij alle opdrachten van 1406 richt ook Ramon zich op de mens achter de techniek en doet dat door inzicht te krijgen en overzicht te creëren over het gehele speelveld. Mensen verbinden, knelpunten oplossen en vervolgens sturen waar nodig. Het resultaat is een werkomgeving waarin de medewerkers zich optimaal kunnen inzetten om de energietransitie mogelijk te maken.

Meer van onze projecten