1406

Onze focus

Het Klimaatakkoord beoogt dat we in 2050 een duurzame, hernieuwbare energievoorziening hebben in Nederland, waarbij de CO2-emissie met 95% wordt gereduceerd.  Wij van 1406 staan volledig achter deze ambitieuze stip op de horizon en ondersteunen onze relaties hierbij door het inzetten van onze ruime ervaring en expertise op elk aspect van de energietransitie, van advies tot exploitatie. 

Of het nu gaat om het ontwikkelen van nieuwe duurzame energie-oplossingen, of een beoordeling van de restlevensduur van uw meest waardevolle assets, ons team staat altijd voor u klaar om samen een succesvol resultaat te behalen. 

Elke opdracht start met een goede intake, waarin we samen op zoek gaan naar de kern van het probleem of vraagstuk. Het resultaat is een vrijblijvend plan van aanpak. Hierin wordt in detail beschreven wat het vraagstuk is, welke inzet van ons team nodig is om het op te lossen en welke meetbare resultaten daaruit verwacht mogen worden.

Kernwaarden

Samen sterk met passie, doorzettingsvermogen en expertise.

Wij zorgen voor innovatieve oplossingen waarbij de mens centraal staat.

Onze filosofie

Wij zijn een technische dienstverlener met een bijzondere focus op de “mens achter de techniek.”

140.6 mijl is de totale afstand van de langste Triathlon, de ‘Ironman’. Voor de voltooiing van een eerste Ironman, doorloopt de atleet een reis van mijlpalen in training en overwinningen op zichzelf. Door de passie voor dat ene doel, het volbrengen van de 140.6 mijl lange reis, gecombineerd met een ijzeren discipline en het vermogen om tegenslagen in iets positiefs om te draaien, is succes gegarandeerd.

Wij van 1406 leggen dezelfde passie in onze projecten als in onze sport. Toegewijd, om als partner betrokken te zijn bij al uw technische en organisatorische vraagstukken. Ons team geeft nooit op en heeft de vaardigheden en de passie om samen het hoogst haalbare doel na te streven.

Voor de mensen achter de techniek is het hebben van vertrouwen, complementair zijn, expertise inbrengen, maar zeker ook wederzijds respect op basis van gelijkheid (ook wel ‘klik’) de basis om te komen tot mooie resultaten en het behalen van persoonlijke- en bedrijfsdoelstellingen.

De energietransitie, hoe complex ook, is zoveel meer dan een verandering van bron alleen. De energietransitie gaat over een maatschappelijke verandering met de mens als middelpunt, maar waarvan het startpunt voor mensen en organisaties vanuit elk gezichtsveld anders is.

Wij van 1406 dragen hieraan bij door dit omvangrijke probleem in logische onderdelen op te splitsen. Zo kunnen we samen beginnen aan een voorwaartse beweging en een bijdrage leveren aan het halen van de klimaatdoelstelling.

Ons team

Tugrul - Project engineer

“Alle vragen, hoe complex dan ook, verdienen een compleet en bevredigend antwoord."

Olaf en Ramon – Managing partners

“We leerden elkaar kennen in 2016 rondom een kwaliteitsprobleem van een warmte-installatie waarin we samen veel optrokken. Vanaf dat moment hebben we op diverse onderwerpen, voor diverse relaties samengewerkt. Die wisselwerking beviel zo goed dat de start van 1406 een logisch vervolg was. En in 2019 was het zover, een mooie verbinding van ruim 25 jaar ervaring in de energiesector, Ramon sinds 2007 en Olaf sinds 2005.

Over de belangrijkste pijler hoefden we niet na te denken. Namelijk dat bij alles wat 1406 gaat doen ‘de mens achter de techniek’ centraal staat.

Het bijzondere aan onze samenwerking is dat we elkaar blindelings vertrouwen en altijd voor elkaar klaar staan. We weten van elkaar waar we goed in zijn, maar vooral ook waar we ondersteuning van de ander bij nodig hebben. Die energie willen we uitdragen naar onze medewerkers en naar onze relaties.

Bryan - Relatiemanager

"Klanttevredenheid is voor mij veel meer dan handen schudden en een glimlach op het gezicht brengen. Maar daar begint het wel mee. Overal in de wereld."

Tzahainesh - Project assistent

"Meerdere ballen tegelijkertijd in de lucht houden, dan ben ik op mijn sterkst. Dat doe ik met een grote glimlach doordat ik flexibel ben en graag samenwerk."

Sandra - Social engineer

"Binnen een organisatie inzicht geven in verschillende persoonlijkheidstypes en processen, waardoor communicatie en verbinding versterkt."

Gert - Principal consultant

“Een positieve verandering zien gebeuren in mensen en projecten geeft mij nog altijd de grootste boost.”