Olaf Jansen

Olaf Jansen 40 jaar, getrouwd en vader van drie kinderen. Wij wonen in het Brabantse Biezenmortel, op loopafstand van het prachtige natuurgebied de Loonse en Drunense Duinen, waar we genieten van onze hobbyboerderij met kippen, schapen en drie honden. 

Ik ben een fanatiek triatleet en mag me officieel een “Ironman” noemen, na het voltooien van de langste afstand (3,8 km zwemmen, 180 km fietsen en 42,2 km hardlopen). In 2019 heb ik deze sportieve drive ingezet om geld in te zamelen voor Stichting Kika, door een halve Ironman te volbrengen in Vichy (Fr). Sport is voor mij meer dan alleen maar fysieke inspanning, het geeft me energie, creatieve ideeën en helpt me te focussen op de doelen die ik wil bereiken.  

Olaf is zijn carrière gestart bij de Onderzeedienst van de Koninklijke Marine als specialist in communicatie- en wapensystemen. Van 2005 tot 2012 werkte Olaf in diverse rollen bij EON Benelux (nu Uniper) en vanaf 2012 is Olaf voor diverse opdrachtgevers actief binnen de energiebranche, met een belangrijke focus op Project- en Operationsmanagement. 

Zijn kracht ligt in zijn vermogen om complexe problemen, zowel op technisch als organisatorisch vlak op te lossen waarbij hij de behoefte van zijn klanten nooit uit het oog verliest.