Gert van den Berg

Gert van den Berg 64 jaar, getrouwd met Jolanda en vader van twee kinderen, die het huis inmiddels hebben verlaten.  Wij wonen in het Brabantse Kaatsheuvel, waar we genieten van het natuurgebied bij ons om de hoek. In mijn vrije tijd mag ik graag klussen in en rondom het huis. Ik ben altijd een fanatiek hardloper geweest, en de laatste jaren geef ik als vrijwilliger hardlooptraining aan jonge mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt. Het zien ontstaan van een positieve verandering bij deze mensen, door het samen beoefenen van de hardloopsport, geeft me elke keer weer een boost.

Gert is zijn carrière 40 jaar geleden gestart bij een rechtsvoorganger van het huidige Eneco en heeft de afgelopen 30 jaar diverse lijnmanagementrollen vervuld. De afgelopen 10 jaar maakte hij onderdeel uit van het managementteam van Eneco Warmte en Koude, waar hij achtereenvolgens verantwoordelijk was voor de afdeling Service en Onderhoud (6 jaar, 120FTE) en Realisatie (4 jaar, 30FTE). 

Ik krijg energie van uitdagende projecten, waarbij geen dag hetzelfde is en er samen met anderen mooie resultaten worden geboekt. Kernwoorden daarbij zijn: uitdaging; resultaat; doorpakken; creativiteit Ik wil mijn uitgebreide kennis en ervaring inzetten om klanten te helpen hun doelen te bereiken. 

T: 078-2000 307 E: gert@1406.nl www.1406.nl