Bedrijfsfilosofie

Over 1406

“Swim 2.4 miles, Bike 112 miles, Run 26.2 miles, Brag for the rest of your life”

140.6 mijl is de totale afstand van de langste Triathlon afstand, de ‘Ironman’. Voor de voltooiing van een eerste Ironman, doorloopt de triatleet een reis van mijlpalen in training en overwinningen op zichzelf. Door de passie voor dat ene doel, het volbrengen van de 140.6 mijl lange reis, gecombineerd met een ijzeren discipline en het vermogen om tegenslagen in iets positiefs om te draaien, is succes gegarandeerd.

Bij 1406 leggen wij dezelfde passie in onze projecten als in onze sport. Toegewijd, om als partner betrokken te zijn bij uw technische en organisatorische vraagstukken. Onze atleten geven nooit op, hebben de vaardigheden en vertrouwen om met u het hoogst haalbare doel na te streven.

1406: Een technisch dienstverlener, met een bijzondere focus op de ‘Mens achter de Techniek’

De bedrijfsfilosofie, wat is relevant voor de mensen die werkzaam zijn of worden voor 1406? Voor de mensen achter de techniek is het hebben van vertrouwen, complementair zijn, expertise inbrengen, maar zeker ook wederzijds respect op basis van gelijkheid (ook wel ‘klik’) de basis om te komen tot mooie resultaten en het behalen van persoonlijke- en bedrijfsdoelstellingen.

Wij maken onszelf bewust door frequent de volgende vragen te stellen:

“Wanneer ben je als persoon succesvol en/of als bedrijf/maatschappij? “

“Welke maatschappelijke doelen streef je na als persoon en/of organisatie?”

“Hoe haal je het beste uit jezelf, komt het ‘werkmasker’ overeen met jouw persoon?”

Streef naar congruentie, kijk van binnen naar buiten en visa versa. Kernwaarden waar 1406 in investeert om zelfreflectie te stimuleren om te komen tot verbinding.

Wat brengen deze wijsheden u als klant/partner? De bewustwording van persoonlijke- bedrijfskwaliteiten en aandachtspunten, levert 1406 binnen de energietransitie, voor de verschillende projectfases maatoplossingen die u en uw initiatief doen groeien en verwachtingen doen overstijgen.